Türk Mutfağı Aşçısı Arıyorum, Türk Aşçılarını Nasıl Bulurum?

Fırıncı, Soğukçu, Sıcakçı, Tavacı, Izgaracı, Kasap, Kebabçı, Balık Ustası, Pideci, Restoran Mutfak Şefi, Otel Mutfak Şefi, Sulu Yemek Ustası, "Türk MutfağıAşçısı" Baklavacı, Tatlı Ustası, Ekmekçi, Mesleki anlamda yılların kazanımlarını yine Türk mutfağının dünyadaki tanıtımlarına destek olacağına da inanarak Asya ve Avrupa ülkelerinden ilgili alanlarda mutfak personeli, Türk mutfağı aşçısı, Türk mutfağı şefi, Türk mutfağı ustaları gibi nitelikli insan gücü talep eden kişi...
7/8/2021 12:00:00 AM
Türk Mutfağı Aşçısı Arıyorum, Türk Aşçılarını Nasıl Bulurum?
 
Türk Mutfağı Aşçısı Arıyorum... Türk Aşçılarını Nasıl Bulurum?
 
** Uluslararası konumlarda Türk mutfağı ile ilgili çalışmalarınız için; aşçı, aşçıbaşı, yönetici şef, koordinatör şef, mutfak şefi talepleriniz için buradan akdenizsef@gmail.com iletişim kurabilirsiniz.
 
Türk Mutfağında Tecrübeli Türk Aşçıları  ve Türk Mutfağı Şeflerine Nasıl Ulaşırsınız?
 
2021 yılında özellikle Avrupa ve Asya ülkelerinde Türk mutfağı ihracatı başladı. Türk mutfağının zenginliğinin son yıllarda daha fazla keşfedilmesiyle birlikte çoğunlukta Arap ülkelerinden; umman, Dubai, katar, Bahreyn, Lübnan, Abd, Avrupa ülkeleri ve Kuveyt gibi ülkeler bir çok insan kaynakları şirketinden Türk aşçılar, Türk mutfak şefleri ve Türk tatlıları konusunda uzman şefler talep etmeye başladı.
 
Türkmenistan, Dubai ve katar’ ın başı çektiği Türk mutfağı ustaları arayışı bu konuda yeni mutfak danışmanlığı ve mutfak kadrolarının kurulmasını sağlayan personel danışmanlık şirketlerinin de kurulmasına vesile oldu. Yaklaşık olarak son 20 yıldır mutfak ve restoran açılışları konusunda uluslararası çalışmalarım neticesinde özellikle pandemi den sonra çok faz talep ile karşı karşıya kaldım.
 
Bazı krizler konu ile ilgili fırsatlar doğurduğu gibi, sektörler içinde başarılı ve başarısız işletmeleri birbirinden ayırarak ayakta kalabilenlere yeni imkanlar sunarak büyümesine neden oluyor. Gastronomi sektöründe uluslararası mutfaklar ve restoranlar üzerinde yaklaşık son 6 yıldır farklı danışmanlık hizmetleri verdiğim için tarafımdan ciddi anlamda mutfak kadrosu talepleri gelmektedir.
 
Tecrübeli aşçı, bilgili ve mesleki geçmişe sahip mutfak şefleri ile birlikte Türk mutfağının farklı bölümlerinde ustalık statüsüne sahip kişilerinde şahsımdan yurt dışına gitmek istemeleri taleplerine karşılık olarak alanımda “personel danışmanlık hizmetleri” konusunda da yeni bir çalışma alanı oluşturmaya karar verdim.
 
Yurt Dışı Mutfak Personeli Danışmanlık HizmetleriDanışmanlık hizmetlerime “mutfak personeli danışmanlık hizmetleri” ni de ekledim, çünkü bu konuda çok fazla talep var. Amacım hem Türk aşçılarına yardımcı olmak hem de Türk mutfağının dünyada doğru bir şekilde yapılmasına katkıda bulunma çabasıdır.
 
Mutfak personeli danışmanlık hizmetlerinde uluslararası boyut' ta nasıl hizmet veriyorum...
 
Bu konuda çalışmalarım işverenler açısından "ticari boyutta" olacaktır.
 
Mesleki anlamda yılların kazanımlarını yine Türk mutfağının dünyadaki tanıtımlarına destek olacağına da inanarak Asya ve Avrupa ülkelerinden ilgili alanlarda mutfak personeli, Türk mutfağı aşçısı, Türk mutfağı şefi, Türk mutfağı ustaları gibi nitelikli insan gücü talep eden kişi, şirket ve kurumların (otel, restoran) ihtiyaçlarını belirli bir ücret karşılığında tedarik etmekteyim.
 
Türkiye haricinde yurt dışında bulunan 3-4-5 yıldızlı oteller, butik oteller ve restoran olarak;
 
orta sınıf, ortanın üstü ve yüksek restoran seçeneklerinde istenilen özelliklere ve tecrübeye sahip mutfak kadroları hizmete uygun hale getirilir ve resmi olarak yurt dışına çıkabilecek şekilde hazırlanır.
 
Ayrıca kadro istemeden sadece aşağıdaki kadrolar da tarafımdan talep edilebilir. 
 
İkinci bir husus olan diğer danışmanlık hizmetimde ise;
 
Aynı şekilde Türkiye haricinde diğer ülkelerde Türk mutfağı konusunda talep edilen Türk mutfağı ustaları yetiştirmek. Peki bu menü eğitimleri nasıl olacak?
 
Türk Mutfağı Aşçısı Arıyorum... Türk Aşçılarını Nasıl Bulurum?
 
Tarafımdan talep edilen Türk mutfağı (örnek restoran menüleri) yemek menüsü yine şahsım tarafından yapılacaktır.
 
İlgili ülkedeki Kişi, şirket ya da kurumun (otel, restoran) kendi ülke vatandaşlarından, yardımcı aşçı statüsündeki kendi personellerine yapmış olduğum Türk mutfağı menüsünün eğitimleri verilerek yeni Türk mutfağı aşçıları, Türk mutfağı şefleri yetiştirilecektir (sadece ilgili menüyü tam ve eksiksiz olarak yapabilecek kapasitede).
 
Bu eğitimler menü ’nün zenginliği ile orantılı olarak 3-4 aylık bir süre alacaktır. Yabancı ülkelerdeki kişi, kurum ya da özel şirketlerin (otel, restoran) en büyük kazancı kendi milletlerinden yardımcı statüsündeki asgari ücretle çalışan bir bireye eğitim aldırarak kısa sürede uygulamadaki yemek menüsünü yapabilen bir Türk mutfağı şefine sahip oldu.
 
Talep edilebilecek "Türk Mutfağı" uzmanlık alanları; 
 
"Türk Mutfağı Aşçısı" Fırıncı,
"Türk Mutfağı Aşçısı" Soğukçu,
"Türk Mutfağı Aşçısı" Sıcakçı,
"Türk Mutfağı Aşçısı" Tavacı,
"Türk Mutfağı Aşçısı" Izgaracı,
"Türk Mutfağı Aşçısı" Kasap,
"Türk Mutfağı Aşçısı" Kebabçı,
"Türk Mutfağı Aşçısı" Balık Ustası,
"Türk Mutfağı Aşçısı" Pideci,
"Türk Mutfağı Aşçısı" Restoran Mutfak Şefi,
"Türk Mutfağı Aşçısı" Otel Mutfak Şefi,
"Türk Mutfağı Aşçısı" Sulu Yemek Ustası,
"Türk Mutfağı Aşçısı" Baklavacı,
"Türk Mutfağı Aşçısı" Tatlı Ustası,
"Türk Mutfağı Aşçısı" Ekmekçi
 
Mutfak kadroları, mutfak eğitimleri ve "Türk Mutfağı" özel menü yapımı için tüm konuları içeren detaylı mail gönderilmesi gerekmektedir.
 
Şimdi bu hizmet portföyüne Türk mutfağı, "yurt dışı mutfak personeli danışmanlık hizmetleri" da yukarıda belirtilen ekstra hizmetler ile ilave edilecektir. İlgili hizmetler tarafımca Asya ülkeleri, Abd ve Avrupa ülkelerinde verilecektir. Talepleriniz için iletişim bilgilerimden mail yada telefon ile en az 1 ay öncesinden program detayları ve hizmet alanlarım içerisindeki talep edeceğiniz bölüm için arayınız.
 
 
Benimle Kimler Çalışmak İster mi? Mutfak Danışmanlığı Ve İçecek Yiyecek Danışmanlığında Hizmet Alanlarım Nerelerdir?
 

 

  • Yeni Restoran Açacak Olanlar, Tüm Restoranın Sistem Ve Operasyonu (Küçük Açılış Ve Büyük Açılış Min. 6-7 Ay)
  • Tüm Mutfak Ve Servis Mesleki Eğitimleri (Restoran Konseptine göre ve çalışanların mevcut eğitim düzeyine göre değişir)
  • Daha Önce Restoran Açmış Ama İstediği Başarıyı Yakalayamamış Yiyecek Ve İçecek İşletmeleri,
  • Cazip Fiyatlar İle Hazır Bir Restoran Alarak Konsept Değiştirmek Amacı Taşıyanlar,
  • Yeni Bir Restoran Alarak Hizmet Kalitesini Yükseltmek İsteyenler,

 

  • Yeni Restoran Açmak İsteyenler ve İlgili Konularda Destek Almak İsteyenler,
  • Uluslararası Standartlara Sahip Butik Oteller
  • İlk Mutfak Kurulumunda Mutfak Planlaması ile birlikte yeni açılacak olan şehir içi yada turistik 4 ve 5 yıldızlı veya butik oteller.
  • Uluslararası Standartlara Sahip Yıldızlı Oteller (Şehir İçi Veya Turistik) İlk Mutfak Ünitelerinin Kurulumları

 

 

  • Yeniden İlgili Konularda Yönetim SirküleriYönetim Raporları Oluşturmak İsteyenler,
  • Sadece O İşletmeye Farkındalık Yaratmak İcin Özel Sunum Teknikleri İsteyenler,
  • Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Özel Devlet Yemekleri,
  • Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Özel Holding Yönetim Kurulu Yemekleri,
  • Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Kurumsal Şirketlere Ziyafet, Protokol, Organizasyon hizmetleri.

 

 

 

--Ve daha fazlası....

 

Turkish Cuisine Chefs, Turkish Chef, Restaurant Consultancy, Kitchen Consultancy.
 
 
Turkish-Cuisine-Chefs-Turkish-Chef-Restaurant-Consultancy-Kitchen-Consultancy