Otel & Restoran "Platin" Danışmanlık PaketiUluslararası Ve Kıtalararası hizmetlerim bazen Otel Mutfağı Danışmanlığı, bazen yüksek mutfaklarda restoran danışmanlığı yada mutfak mutfak danışmanlığı olarak "Hizmet Alanlarımı" Aşağıdaki "Kırmızı" Olarak Kabartılmış başlıklar'da bulabilirsiniz...
 
* "Platin Paket" Restoran Ve Mutfak Danışmanlığı Ve Özellikleri Nelerdir? 
* Platin Paket Restoran Ve Mutfak Danışmanlığının Otel Ve Restoran İşletmelerine Katkıları Nelerdir?
  Koord. Şef Ahmet ÖZDEMİR
 
"Platin Paket" Restoran Ve Mutfak Danışmanlığı paketi özel bir danışmanlık paketidir. Paket içeriği  Online restoran ve mutfak danışmanlığımda da sıkça tavsiye ettiğim Fine Dining Restoranlar, butik yada yıldızlı oteller için uyarlanmıştır. İşletmenin ihtiyaç duyduğu tüm eksiklikleri giderebilecek özelliklere sahiptir. "Platin Paket" Otel Mutfağı Danışmanlığı, yüksek mutfaklarda restoran danışmanlığı yada mutfak danışmanlığımda işletmeler "hizmet alanlarım" içerisinde hizmet alacakları konu başlıklarını kendileri seçerler ve fiyatlandırma alacak oldukları danışmanlık çeşitlerine değişir.
 
Platin Paket Restoran ve Mutfak Danışmanlığı ve Özellikleri:
 
360 Derece Değerlendirme: 
2024 Dünya Gastronomi Ve Turizm Trendlerinde işletmenin her yönüyle kapsamlı bir analizini içerir.
 
İleri Düzey Pazarlama Stratejisi: 
Dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi, restoran tanıtımında influencer işbirlikleri ve etkinlik yönetimi.
 
Özelleştirilmiş Menü Geliştirme: 
2024 gastronomi trendlerinde geleceğin menü trendlerinde 2024'de restoran trendleri, 2024 Yemek Trendleri, yerel ve uluslararası trendleri dikkate alarak, mutfak ekipmanı ve malzeme optimizasyonuyla menü tasarımı.
 
İleri Düzey Eğitim Programları: 
Tüm mutfak eğitimleri, Sommelier eğitimi, barista eğitimi, gastronomik eğitimler gibi özelleştirilmiş eğitimler.
 
Teknoloji Danışmanlığı: 
Rezervasyon sistemleri, ödeme sistemleri, otel mutfağı teknolojileriRestoran TeknolojileriMutfak Teknolojileri, CRM sistemleri gibi dijital dönüşüm ve teknoloji entegrasyonları.
 
Kalite Denetim ve Standartlar: 
ISO, HACCP gibi gastronomide hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacı ile kalite standartlarına uyum sağlama ve sürekli denetimler.
 
Sürdürülebilirlik ve Yeşil İşletmecilik: 
Sürdürülebilir Tedarikçi Seçimi, tedarik zinciri yönetimi, atık yönetimi, enerji verimliliği danışmanlığı.
 
Platin Paketin Katkıları:
 
Otel & Restoran "Platin" Danışmanlık PaketiMaksimum Rekabet Avantajı: 
2024 Dünya Gastronomi Trendlerinin de yer aldığı pazarda lider konuma geçmek veya liderliğini korumak için gerekli tüm stratejik adımları atma.
 
İşletme İtibarının Artırılması: 
2024 profesyonel otel mutfakları ve Restoran Mutfağı Trendleri ile hem yerel hem de uluslararası arenada tanınırlık ve prestij kazanma.
 
Karlılıkta Artış: 
Gastronomide Maliyet Kontrolü, Maliyet optimizasyonu, fiyatlandırma stratejileri ve maksimum Misafir MemnuniyetiMisafir Sadakati ile kar marjını artırma.
 
Sürekli İnovasyon: 
Sürekli değişen ve gelişen sektörel trendlere Yeni Gastronomi Trendleri ile ayak uydurma ve liderlik etme.
 
Risk Minimizasyonu: 
Gastronomide yönetim sirküleri ve yönetim raporları ile Finansal, operasyonel ve pazarlama risklerini azaltma ve işletme sürdürülebilirliği örnek organizasyonlar ile sağlama.
 
Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik: 
İşletmenin sosyal sorumluluk projeleri ile topluma katkıda bulunma ve Sürdürülebilir Restoran Standartlarında bir iş modeli oluşturma.
 
Özel Açıklama;
"Platin Paket", bir restoran veya otel işletmesinin en kapsamlı danışmanlık ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış, özelleştirilmiş bir pakettir. Hem işletmenin iç dinamiklerini güçlendirir hem de dışa dönük pazarlama ve itibar yönetimi konularında derinlemesine destek sunar. Özellikle büyük ölçekli veya premium segmentteki işletmeler için idealdir. Ancak bu paketin detayları, işletme üzerindeki denetimlerime ve işletmenin özgül ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterebilir.  
 
Not:
Yukarıda belirtmiş olduğum konular sadece ana hatlardan oluşmaktadır. Yüz yüze konuşmalarda detaylar ve yol haritası sorumlulara yapılacak olan toplantılarda tarafımca sözlü ve yazılı olarak verilecektir...
 
Standart Paketin Sorumlulukları Burada Sona Erer...
Aşağıdaki bilgiler ekstra bilgilendirmeden ibarettir. Yukarıda belirtmiş olduğum başlıklar "Platin Paketin" sorumluluklarını içerir. Yukarıda ve aşağıda Kırmızı etiket ile belirtilmiş olan kelimelerin paket ile bir ilgisi olmadığı gibi sadece konu ile ilgili daha geniş bilgiye sahip olmak isteyenler için konmuştur.
 
Not:
*** Yukarıdaki Yazı içeriğinde etiketlenerek belirtilmiş olan konular ile ilgili alanlarda daha fazla bilgi ve gastronomi danışmanlığı hususunda hizmet alanlarım içerisinde bulunan başlıklarda destek almak için iletişim bilgilerimden tarafım ile bağlantıya geçebilirsiniz. ***
 
Koord. Şef Ahmet ÖZDEMİR
Uluslararası Ve Kıtalararası 
Restoran Danışmanı Ve Mutfak Danışmanı
Osmanlı Ve Türk Mutfağı Dünya Gönül Elçisi
 
Önemli not:
*** Zaman zaman gastronomi ve turizm trendleri üzerine kaleme aldığım mesleki yazılarımı'da inceleyebilirsiniz. Ayrıca Uluslararası Ve Kıtalararası Restoran Danışmanlığı Ve Mutfak Danışmanlığı verdiğim resmi ingilizce web sitemide "alttaki resmi tıklayarak" inceleyebilirsiniz.
 
International And Intercontinental Restaurant Consultant and Kitchen Consultant
Önemli Not:
İnşaat aşamasından büyük açılışa kadar koordinatörlüğünü yaptığım "son çalışmam olan" Lagos şehrindeki son çalışmam olan Elysium LAGOS çalışmalarımı inceleyebilirisiniz... Lagos Elysium grup bünyesindeki fine dining menüler, bahçe restoran menüleri, bistro restoran menüleri ve degüstasyon menülerinide görmek sizin için önemli olabilir...
 
 
 

Otel-Restoran "Anahtar Teslimi" Danışmanlık Paketi